Skaldjursmiddag

Khanh bjöd alltså med oss ut på en skaldjursmiddag nu på eftermiddagen. På restaurangen fick man först bestämma vad man ville äta och hur mycket man ville ha av varje. Vår middag började med små bläckfiskar. De smakade inte så mycket, men det tog emot lite att äta när huvud och ben var kvar.

 

Kvinnan håller här på att väga upp krabbor. I bunkarna kunde man hitta allt möjligt från havet.Färska små bläckfiskar. Vissa svartare än andra.

Efter bläckfiskarna hade Khanh beställt in räkor i chilisås. Dessa var riktigt goda. Därefter serverades det färska krabbor. Även dessa i någon stark sås. Middagen avslutades med musselsoppa. Ingen hit direkt. Fegade ur och vågade inte smaka på en mussla. Åt bara riset i soppan ;).Phuc (till höger, uttalas fo) är väldigt bra på engelska, och är den som hjälp oss översätta vår enkät. I bakgrunden kan ni se bergen.Khanh och två kvinnor till. Återigen de små barn stolarna och borden


Kommentarer
Postat av: Sandra H

Hej Malin! Jag har kollat på dina bilder nu! Va kul ni verkar ha det! :) och varmt också! hoppas att uppsatsen går bra! ni kommer ha det underbart i Vietnam...testa rafting! det är så roligt!

kramar

2010-03-08 @ 16:05:23
Postat av: Susan Forslund

Hej!Mycket fina bilder du tagit! Måste vara ett riktigt äventyr. Själv har jag svårt för bläckfisk och annat färskt eller dallrigt på tallriken. Kram från Susan i Taberg

2010-03-12 @ 19:35:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0