FOTOTÄVLING

Tänkte vara en snäll flickvän ett tag nu och uppmana alla som läser här att rösta på stefan i Nevnariens fototävling
Nummer 8 är den ni ska rösta på alltså :)

JULKORT

Årets Julkort är äntligen skickade. När man gör dom själv är det alltid kul i början men i slutet vill man bara få allt klart. Inte så bra tålamod alltid alltså : )

Här är några av de kort som jag hade tålamod till att göra iaf
KNÄCK

Igår kokades det massor med knäck i en lägenhet uppe på dalvik, och för att vara lite mer exakt i min lägenhet. Knäcken blev perfekt hårda och goda. Riktigt bra samarbete mellan mig och Stefan : )Vi hann även med en tripp till A6 för att shoppa lite julklappar. Några inhandlades i folkmassorna, men det är inte lätt att veta vad man ska köpa till de som inte önskar sig något, eller inte vet vad de vill ha.

ROSWELL

Äntligen har jag fått lite tid till att slappna av. Har under de senaste dagarna haft fullt upp, och knappt hunnit med att sova ens. Massag till sent på kvällarna. En snabbvisit hemma hos föräldrarna på grund av att vi har praktik i skolan. Praktik = att man måste gå upp tidigt, hemma sent och somnar sent. Med andra ord det är skönt att äntligen har kommit hem igen och bara kan få slappa lite.

Har även hunnit med att träffa Sofie lite och kollat på de sista avsnitten på första säsongen av Roswell. Det har blivit lite av en tradition det där nu. Te och Roswell :P. Nu måste vi ju iofs se till att skaffa fram andra säsongen så vi kan fortsätta kolla på det.MASSAGE

knåda, knåda, knåda... det är allt jag gjort denna helgen (nästan iaf). Håller på och utbildar mig till diplomerad massör, så då blir det mycket knådande. Mycket massage har man fått och gett. Vissa har tagit i så man tror man ska ill vråla, men över lag har det varit riktigt bra. Tänk er själva att bli masserad halva tiden av utbildnignen. Det är inte så illa. Ser mest fram mot helkroppsmassagen på tisdag, som man både ska få och ge.

Om några veckor hoppas jag på att allt är klart, men innan dess ska det skrivas en hemtenta och minst 10 personer ska masseras.

Bokningarna kan börja nu  ;)

RSS 2.0