GÖTEBORG

Nu är biljetterna bokade! Den 20:e december drar hela eliten, men boys,  till Göteborg. Där ska vi bo på hotell och gå på en sväng på Liseberg. Sen blir det väl ett och annat bus också skulle jag kunna tänka mig : ) 

Riktigt kul ska det iaf bli + att äntligen få slappna av lite efter allt plugg som vi har lagt ner på denna terminen.  

Förresten så är jag VÄLDIGT sur på elgiganten just nu. Lämnade in min dator där för mer än en månadsen nu och har fortfarande inte fått tillbaka den. För att dra det hela kort så har jag lämnat in den för en reparation. Enligt försäkringsbolaget täcker tydligen inte försäkringen som jag har skadorna pga att jag INTE tappat datorn eller gjort något annat som skulle kunna leda till skadorna. Skulle jag däremot ha gjort detta skulle det inte vara några problem med att fixa den, HELT SJUKT! Hur som helst så gäller inget annat heller, så datorn kommer inte bli fixad. Och som om inte detta vore nog måste jag betala 670 kr för att få tillbaka datorn. Annars blir den skrotad.

Tänker iaf inte ge mig. Har man betalat nästan 2000 för en försäkring så ska tycker jag att man ska få något för det!

 

BLOGLOVIN

Tycker ni att jag uppdaterar för sällan?

Bli medlem på bloglovin och följ min blogg där istället så slipper ni massa onödiga klick in på min sida : P

klicka på ikonen i menyn

FOTOMARATON

Dagen har spenderats nere på tågstationen i Jönköping för att knäppa några kort till ett fotomaraton som gått av stapeln idag. Det har varit kallt och vi har varit högt och lågt, krälat bland tågrälsen och blivit allmänt smutsiga. Vissa bilder har blivit riktigt bra (om ni frågar mig :P) och andra har blivit minde bra pga brist på fantasi och tid.Tema 7 - Dröm
Man kan ju undra om det här är Stefans dröm eller mardröm :)

För att titta på de andra bilderna klicka HÄR

SAMMANFATTNING.... IGEN

Tänkte köra en kort genomgång av helgen som varit...

I fredags var det alltså sista tentan för kurserna vi har läst sen höstterminen började. 12 veckors slit var äntligen över. Hur som helst, det kändes som om tentan gick bra, men jag får hålla tummarna tills på torsdag då resultatet kommer. Att sista tentan var skriven firades med lunch ute och en shoppingrunda på stan.

På lördagen tog vi (jag och Stefan) oss en riktigt lång sovmorgon. Efter att ha gått upp tidigt hela veckan behövde man sova ut. Resten av lördagen bestod av slappande (riktigt skönt att bara få slappa utan att känna att man har något att göra, eller att plugga till) tills vi fick ett ryck vid ca kl 21 och gav oss iväg ner mot stan för att fota lite.
 

Här lyckades vi fånga tåget på bild genom bra sammarbete måste jag säga :)Söndagen
var samma som lördagen, alltså bara slappande. I morgon börjar redan en ny kurs och efter att ha studerat studieguiden så verkar det vara endel att göra denna kursen också på väldigt kort tid (3 veckor). Imorgon är det alltså ångest som gäller igen :P


 


I MORGON ÄR DET ÖVER

I morgon är det äntligen slut. Slut på 12 veckors hårt pluggande. En helg får man pusta ut, sen är det bara att ge sig på en ny kurs. Men vad gör det när de två tuffaste kurserna på hela utbildningen är avklarade. Då kommer ju, förhoppningsvis, alla andra kurser vara som himmelriket! 

EN LYCKAD HELG

Helgen som var så rusade tiden bara iväg..

Fredagen började som vanligt i skolan med lite tenta plugg, men jag tröttnade ganska snabbt och åkte hem istället. Behövde fixa lite saker hemma och sen ladda upp inför kvällens bravader.
På kvällen bar det av mot Huskvarna och folkets park för att ta sig en titt och lyssna på Sonata arctica. Hade inte hunnit lyssna så mycket på dom innan konserten, så för att inte känna igen så många låtar var de ganska bra.

Lördagen började med lite, lite plugg. Har man pluggat nästan konstant de senaste veckorna börjar motivationen försvinna lite, och så tyckte jag att Stefan hade mycket roligare som fick städa, så då va jag ju bara tvungen att hjälpa till lite. På kvällen efter en pizza med eliten + några av våra fans bar det tillbaka till lägenheten för att ha förfest. Massa folk på väldigt liten yta, men trevligt var de :) För några bilder är det bara att kolla in dalvikselitens blogg.

RSS 2.0