VÄNTANS TIDER

Nu sitter vi här, jag och Sofie. Vi väntar på att Stefan ska komma hem med lite mat till oss.. Ikväll blir det utgång på kåren. För en gångs skull så är det öppenkväll på kåren, vilket betyder att även de som inte är studenter får en chans att besöka detta fantaskiska ställe :P. För en gångs skull så har även min bror hittat med tåget ner till Jönköping (kors i taket) och ska få följa med oss ut.

Förfesten drar snart igång, och tydligen kommer vi bli närmare 20 personer. Hmm varmt och trångt i min lilla etta. Men ska man ut på kåren så är det lika bra att vänja sig vid detta.

Nu kom våra pizzor. Dags att äta!!


SITTNING

Igår åkte jag, Emma, Henke och Peter ner till kåren för att gå på erotiksittningen med djungeltema. Emma hade varit duktig och sytt en klänningen i tigermönstrat tyg, medans jag hade varit hemma hos föräldrarna och rivit i mammas garderob efter något användbart. Detta resulterade i en leopardmönstrad klänning. Bra tänkte vi, nu har vi bra kläder. Det visade sig att nästan alla andra hade tänkt samma tanke som vi. En modig person hade klätt ut sig till banan. Det var en helt okej sittning, men vi blev lite besvikna på att vi inte fick våra märken. De va tydligen inte klara så kommer senare någon annan gång. Hoppas att vi får ett då.

Efter sittningen mellanlandade vi hemma hos Stefans gamla granne, för att sedan återigen gå mot kåren och dansa loss. Tänkte ta ut lite pengar på vägen, men det visade sig vara en väldigt dålig idé. Bankomaten var tydligen väldit hunrig på ett bankomatkort och roffade åt sig mitt snabbare än kvickt, och nej jag tryckte inte fel kod. Hann inte ens påbörja kodtryckningen innan kortet åts upp. Hur jag ska klara helgens bravader utan att komma åt pengar återstår att se. 

Bortsett från att kortet försvann så var tiden efter sittningen mycket roligare. Utan att utveckla det hela så kan jag, och säkert en hel del andra som var där konstatera att det finns en hel del konsitgt och desperat folk...


SEMLOR OCH SPEL

Arbetsintervjun i fredags gick väldigt bra. Fick jobbet, men ska dit och provjobba snart igen för att jag själv ska känna att det känns bra. Riktigt bra tycker jag. Inte alla jobb man får göra så med.

Idag har jag för övrigt varit ledig från skolan, och det betyder att jag i princip inte har gjort någonting. Var en sväng hos Emma för att skriva ett brev till en person i Vietnam. Vi hoppas på att få komma dit nästa vår för att skriva vår c-uppsats, och då behöver vi få kontakt med en handledare där (därav brevet).  Sen försökte vi även fila lite på vår ansökan om stipendie till uppsatsen. Mer om detta kommer längre fram när jag vet hur det går för oss.

Hård dag i skolan kommer det bli i morgon också. Gruppen som jag ingår i ska göra en gruppanalys efter att vi filmat oss i två olika aktiviteter. Aktiviteterna: göra semlor och spela spel. Kommer nog bli en helt ok skoldag!

RSS 2.0