RHAPSODY IN ROCK

Många saker har hänt sen sist jag uppdaterade, men här kommer lite av vad jag gjort.

I tisdags blev jag bjuden på Rhapsody in rock i Skövde. Där bjöds det på Charlotte Perelli, LaGalia, Sofia Källgren och några fler.  Det var jättebra även fast alla låtarna inte var i min smak.


I onsdags efter jobbet så var det äntligen dags att de nya batman filmen the dark knight! Heath Ledger gjorde en väldigt bra insats som Jokern, och det är synd att han inte kan göra den igen. Jämfört med första filmen måste jag nog tycka att den första är lite bättre. Finns inte lika många onödiga scener i den som i the dark knight. Den här filmen måste nog införskaffas sen ändå, eftersom jag ändå är ett litet batman fan : )

SOMMAR OCH SOL

Äntligen har det kommit lite sol! (var det iofs redan igår också)
Varmt är det så efter jobbet åkte jag och sofie och badade i Flämslätt..I morgon blir det ännu mer bad och heldag vid stranden för då är jag ledig : )

LITE ÄNDRINGAR

Har ändrat lite i min design nu som förhoppningsvis syns...
Bilderna är inte de bästa.. Ska ändra dessa så fort jag få chansen (hade inga andra bilder som passade in på min blogg i min dator just nu, så därför fick det bli dessa).


Dagens bästa kommentar:

inträffade på jobbet idag...

En kille kommer fram till kassan och vill köpa 2 paket cigaretter.
Frågar något som jag inte fattar, men hans kompis som kan svenska förklara att han undrar om man kan betala med euro?

Jag förklarar att man enbart kan betala med svenska pengar på denna mack.

Killen som pratar svenska kläcker ur sig: men vad då han är ju tysk!!

Fattar inget, typ...

Idag har jag konstaterat att jag knappt förstår ett ord tyska! Det började igår när en tysk lastbilschaufför kom in på jobbet och frågade om kan kunde parkera sin lastbil på parkeringen utanför (eller behövde veta vart han kunde ställa den). Han försökte fråga och jag fattade inget! Försökte med engelska, men då fattade han inget! Lösningen: man ritar fina teckningar!

Samma person kom in idag igen. Nu skulle han köpa batteri. 10 min senare kommer han på att han behöver kvittot. Det dumma är att man bara kan skriva ut kvitto från de 5 senaste kunderna så hans kvitto var alltså borta. Hur förklarar man detta? Inte lika lätt att rita ett kvitto som inte går att skriva ut... men det gick tydligen det också haha..


StoChampionatet

Idag börjar den årliga travfesten på Axvalla travbana. Det innebär att Axvall de närmaste tre dagarna (fre-sön) inte kommer vara lika stendött som det brukar vara resten av året. I Skara kommer det ju självklart också vara ganska livat och en hel del bråk skulle jag chansa på.

Såklart ska jag jobba!

Får hoppas på att de som kommer in till skara håller sig runt stadt så de kan få bli en lugn kväll på statoil : ). Jobbigt är ju att man måste åka så tidigt för att hinna till jobbet. Det brukar ju vara lååååång bilköer, så det tar ett tag att lyckas komma ut på vägen.


MALMÖ

Från fredag till måndag så blev det alltså ett besök i Malmö.

På lördagen tog vi oss en tripp till Danmark och Köpenhamn. Var ju tvungen att testa bron för första gången. Busschaffisen dit körde som en galning och danskarna förstog man inte vad de sa :S men vi klarade oss uppenbarligen bra ändå! Efter att ha gått i lite affärer satte vi oss i en park för att lyssna på lite musik och dricka lite öl/cider. Kommer inte riktigt ihåg vad det skulle vara för nått de skulle spela, men det lät iaf inget vidare eftersom det kom musik från ett annant ställe samtidigt. Kvällen avslutades med att vi köpte med oss lite vin och en film hemma i Sverige.

Söndagen börjades med att vi tog en sväng på stan (i Malmö denna gången). Detta var äckligt varmt så jag stod inte ut i många affärer. Istället gick vi vägen förbi Turning Torso ner mot stranden?. Satt och solade lite på några stenar och försökte fånga fiskmåsar på bild (inte det lättaste direkt). Kvällen avslutades med att vi... stensomnade haha.


Bjuder på denna när jag ligger och solar

Trots att vi inte gjorde så överdrivet mycket så var det väldigt kul!

FREDAG!

Äntligen! färdig jobbat för idag och nu är det alltså dags att packa ner det sista innan avfärd mot Malmö via Jönköping!
Har ju en del grejer som måste dumpas i min lägenhet efter resan till Ullared och marknaden : )

Och så ska jag självklart hämta upp den ja längtat så mycke efter hela veckan : D

I MORGON ÄR DET FREDAG!

Idag är det torsdag. Det betyder att det är fredag i morgon. Fredagen som jag har längtat så till! Då är det äntligen dags för lite långledigt och en liten kortsemester nere i Malmö (och lite runt omkring). Ska bli så kul!

Men fram tills dess ska tiden fördrivas på jobbet...

Ullared..

Efter en heldag i Ullared med besök på Gekås är jag helt slut! Massa folk, ungar som skriker, påkörd av kundvagnar och ivägen vart man än står, ja det är ju inte konstigt att man är det då! Tur att man inte åker dit oftare för det hade jag nog inte klarat av... Dessutom så gör man alltid av med förmycket pengar och det beror ju på att man alltid hittar något extra!

Nu ska det bli skönt att få krypa ner i sängen och sova lite...


ingenting är omöjligt

Som de flesta kanske vet och upplevt så gör det väldigt ont att bita sig på insidan av kinden. Detta har även jag upplevt ett antal gånger när man varit lite för åpen! Men så idag så har jag gjort något jag aldrig gjort förut. Jag bet mig på insidan av överläppen, och inte så lite heller! Förstår inte riktigt hur man kan lyckas med en sån sak, haha.


Kaffe!

Efter jobbet idag var det dags att träffa sofie en sväng.
Blev så himla sugen på capuccino från mcdonals så vi tog en sväng förbi där och köpte oss detta. Efter att ha suttit och pratat skit ett tag så bar det av hem till mig. Där blev det filmen What happens in Vegas. Alltid lika rolig (har iofs bara sett den 2 ggr :P ).

dags att sova.. ska ju upp o jobba snart igen : (

marknad

3 ggr om året är det marknad i lilla Axvall och idag var jag självklart där! Behövde nya sockar och det brukar alltid vara billigt så de klart man va tvungen att gå dit. En nackdel (eller i mitt fall fördel) är att man inte kan betala med kort på marknader, men vad gör det när man har en mamma som man kan ta med? Och har man någon annan som kan betala så brukar man ju självklart komma på fler saker man behöver : ) Till och med så mycket att man nästan får lite dåligt samvete att hon ska betala allt.

Det bästa som jag fick idag var nog ett par tofflor. Behöver dessa när jag är hemma i min lägenhet och snabbt ska springa hem till någon av mina eliter. Tar ju så långt tid att få på sig vanliga skor! Så nu kommer jag vara framme snabbare än blixten ;P

Ett bra tips när man ska på marknad är att ha med sig en vattenflaska! Glömde min. Så typiskt när det är stekande sol och massa folk!

Jag är en liten buse :)...

... haha ja det är precis vad jag är. Iaf om man tänker på vad jag brukar göra efter jobbet ibland.
Som det skrivits om tidigare (ett atal gånger) så jobbar jag ju alltså på statoil. Detta innebär ju att man har "väldigt snygga" kläder på sig, som visar att man jobbar där.

Hur som helst ibland efter jobbet så hoppar jag in i min lilla bil och åker från statoil till en annan bensin mack för att tanka min lilla bil. Det känns lite pinsamt måste jag säga att man står där i sina arbetskläder och tankar från konkurenterna. Fasat vad ska man göra? Det är ju billigare bensin!! 

RSS 2.0