KNÄPPA ORD

Nu har skolan kommit igång för fullt igen! Och då menar jag verkligen för fullt. Kursen som ska läsas nu är anatomi och det kommer nog bli en av de roligaste och intressantaste kursen på hela utbildningen. Dock är det väldigt mycket att läsa! På måndag är det redan dags för första duggan, efter en vecka i skolan! 3 A4 sidor med "glosor" ska pluggas in.. från latin till svenska och tvärtom! Man blir lite smått knäpp på alla orden snart ; )

Inte nog med skola så ska man även hinna med utgångar (insparken pågår fortfarande så kåren är öppen varje dag). Ikväll blir det iofs ganska lungt då det blir nyktert på kåren pga skola i morgon bitti. Förresten så måste ni ju börja att kolla in dalvikselitens blogg nu. Vi är ju samlade igen nu efter sommarlovet så nu börjar busen på Dalvik igen, ingen går säker : P

Dags att fixa iordning sig och dra på sig overallen för ännu en utekväll!

TAKIDA
Foto: Stefan

BACKYARD BABIES


Foto: Stefan

TAKIDA OCH BACKYARD

Igår var det äntligen dags att åka till Huskvarna för att titta på backyard babies och framför allt takida. Eftersom ingen av oss är något stort backyard fan så stog vi och lyssnade på ett bra avstånd, men när de spelat klart var det bara att börja knö sig frammåt.

Längst fram blev det, och shit vad det var trångt. Armbågar i ansiktet, knappt ingenstans att ställa ner fötterna och vakter som lutar sig över en för att kunna dra en avsvimmad människa över mig. Inte ens en arm kunde man få upp. Men de var det värt, för bra var dom!

När konserten var slut lättade trycket lite för att sedan öka igen på bussen. Kändes nästan som hela folkparken skulle med in på bussen. Hur som helst så överlevde vi den resan hem också, men de har aldrig känts bättre att komma ur en buss som de gjorde då!

bilder från konserten kommer förhoppningsvis senare idag!


5 DAGAR KVAR!

Det känns hur skönt som helst att det nu bara är 5 dagar kvar på jobbet! (iaf som det är planerat nu)
Så nu ska jag ha lite ledigt innan skolan börjar den 25:e.. Så skönt att få lite "lång ledigt"!!


HJULAFTON

Igår var jag en sväng med Sofie och lite annat folk i Lidköping för att kolla in alla snygga bilar och motorcyklar m.m på hjulafton. Man kan säga att det fanns en och annan bil där som man inte skulle tacka nej till att ha i sitt egna garage.

De bjöds även på lite andra uppvisningar bland annat flög de med herkules ca 50 meter över marken (kändes som om de va påväg ner o skulle krascha!), race med gräsklippare och små söta bilar som de hade stoppat ner i vattnet (flytande).Herkules - flyger inte lika lågt som första gången

NEDRÄKNING

Nu är biljetterna äntligen hämtade (hämtades iofs redan i förrgår) till tAKiDA!
För de som missat så kommer tAKiDA och Backyard Babies till Huskvarna den 22 augusti för deras parksommar turné. Så när det är dags kommer det att sjungas med för fulla halsar längst fram vid scenen. Iaf från mig!


tAKiDA

SJUK

Usch vad jag inte tycker om att vara sjuk, men det är precis vad jag har blivit. Har ont i halsen och har lite feber.
Så idag har jag bara tagit det lungt och hoppats på att det ska bli bättre.

Just nu mår jag faktiskt lite bättre, men man kan ju undra om jag verkligen gör det eller om det beror på min pappas och brors "botemedel". Enligt dom ska tydligen sprit vara bra mot det mesta. Av pappa fick jag något väldigt äckligt. Eller vad sägs om varmt vatten, whiskey och brunt farin socker?  Drack bara en halv tekopp av detta.
Av min bror fick jag i stället minttu? med smak av lakrits och mint. Jämfört med min pappas blandning var detta rena himmelriket!

Och för att det inte ska bli några missförstånd så har vi inga alkoholproblem i min familj.

RSS 2.0