SMEK OCH LEK...

... ja det är namnet på det spel som eliten gav mig i födelsedags present. Förstår inte var de får all sin fantasi ifrån. Detta spel har de alltså kommit på nästan helt själva, med lite inspiration från andra spel. Sen har de också varit väldigt duktiga och sytt en spelplan (som liknar en twister plan), gjort spelkort (med en hel del udda instruktioner), en "loppa" och trendig väska att förvara spelet i ;)Spelet är endast för två personer och åldersgränsen för spelet är 16 för tjejer och 15 för killar.
Eftersom jag inte fått spelreglerna än så kan jag inte riktigt förklara spelet, men i det stora hela går det ut på att man följer instruktionerna som står på kortet. Klarar man inte av detta förlorar man. Då får förloraren välja en "ruta" i loppan som sedan ska utföras.


Loppan

Får väl se om man någosin kommer våga spela detta spel, men kul va de att få det :P

TACK ELITEN!

HOCKEY

Tillbaka igen efter ett litet uppehåll. Har inte hänt så himla mycket de senaste veckorna, mest massa anatomi och sjukdomslära plugg... inte speciellt roligt att blogga om med andra ord...

Var ju tvungen att berätta att jag precis varit på min första hockey match. Hv71 mot Linköping, och de som kollade vet ju att det inte gick så bra för Hv, tyvärr, men helt ok var det ändå:) Kan till och med tänka mig att gå igen. Tydligen ska det bli en ny grej för Dalvikseliten att gå på alla matcher som Hv71 ska spela. Vi får väl se hur det blir med det...

HELGEN

I helgen har det hunnits med ett besök i Göteborg för att hälsa på sofia och vara med på hennes välkommen hem fest! Hon har varit i USA hela sommaren så i fredags var det alltså fest! Mycket folk på liten yta var det, men trevligt var det.


Sofia korkar upp


De röda muggarna, från USA så klart

På lördagen skulle det blivit ett besök till en inflyttningsfest, men efter att ha sovit på en soffa och lite bakis blev det inget med det. Lite tur var det för jag somnade lite efter 21 på kvällen :)


MARDRÖMMAR

.... det är det jag har börjat vakna av mitt på nätterna. Fast inte av att det är någon läskig gubbe som jagar mig, eller att det är något annat otäckt som händer. Nej det är anatomin och fysiologin som är och spökar i mitt huvud. Allt som jag pluggat in rabblas upp i  huvudet om och om igen...


DRUNKNAR...

Det är inte mycket roligt som händer nu för tiden. Är det inte träning så är dett plugg eller skola!
Det finns en och annan grej att lära sig när det gäller anatomi och fysiologi. men för hoppningsvis ska det nog gå in till slut. Har ju en hel vecka ledigt från skolan nu så då har man ju all tid i världen att gräva ner sig i böckerna. Kan de bli bättre? (ironi)


RSS 2.0