JAG HAR BESTÄMT MIG!

I fredags var jag ute och provsprang lite för att vara säker på om jag ska anmäla mig till GöteborgsVarvet eller inte. Det gick oväntat lätt att springa, så nu ska jag anmäla mig :).  Sprang iofs inte så långt (bara ca 4,5 km), men det var ju bara ett litet smakprov...

Är det någon mer som vill hänga på?


GÖTEBORGSVARVET

I lördags var jag i Göteborg för att heja fram pappa i GöteborgsVarvet. Eftersom han aldrig har sprungit förut fick han starta väldigt sent (ca 15.45), och eftersom eliten startade kl 14.00 blev några timmars väntan på trottoaren innan han kom. Tur att det var soligt! 16.03 kom han äntligen till 3 km skylten där vi stod och väntade. Tro det eller ej men man blir ganska sugen på att själv vara med och springa när man ser så många komma springandes, så nästa år ska jag vara med (det är iaf vad jag säger nu, men tänkte att jag skulle ut och springa lite någon dag för att verkligen vara säker på att jag vill. Det krävs ju en hel del träning).
BÅGSKYTTE

Igår var det en liten klassfest med bågskytte och grillning på programmet. En i klassen håller på med detta så han hade lurat dit ungefär halva klassen för att låta oss leka Robin Hood för en kväll. Bågskyttet visade sig vara jättekul, men måste erkänna att första pilen var lite läskig att släppa iväg.

Det blev även en liten tävling inom klassen. Hängde kvar ända till 3:e platsen. Bara Jonas och Staffan var bättre, och dom hade dessutom skjutit förut, så dom hade ju lite fördel. En jätterolig kväll var det, och det måste göras om igen!

BILDER FRÅN BALEN


Här kommer några bilder från balfotograferingen innan vi åkte ner mot stan till Stora hotellet...Gruppbild på alla deltagare som skulle på balenSnyggaste tjejerna på Dalvik :PEmma fick leka fotograf när stefan skulle vara med på bilderna.. hon lyckades ju bra, men ja lovar att jag fortfarande har min klänning på mig!!


KAOS

En ny kurs har precis startat och INGEN har koll på något! Det innebär alltså att lärarna inte vet något vad de pratar om eller har någon aning om vad de vill att vi (studenter) ska göra i denna kursen. Det är pinsamt!

Dessutom känns kursen inte alls rolig så motivationen är verkligen på topp!


VALBORG OCH BAL

Nu va de längesen (mer än en månad!) som jag skrev ett blogginlägg! För er som har väntat här kommer ett ;P

Den senaste månaden kan sammanfattas väldigt kort. Skola, plugg, träning och kalas! Kommer inte på något annat som har hänt utöver det. De senaste dagarna kan däremot sammanfattas lite bättre.

I torsdags hämtade Sofie upp mig hemma hos mina föräldrar för att ta en tripp till Uppsala och hälsa på Lovisa (och fira valborg). Dagen i Uppsala spenderades i en park med Lovisa, Cimone, Sofie, en grillad kyckling, mousserande vin och hur mycket annat folk som helst. På kvällen grillade vi, spelade spel och drack X antal glas vin, men oj så kul vi hade. Efter att ha följt Cimone till bussen sent på kvällen hamnade vi hos tre killar och fortsatte festen där.

På fredagkväll var jag tillbaka i Jönköping igen för att fira Ann-Sofie som fyllt år. Kände mig ganska trött efter torsdagskvällen/natten och resan hem så somnade väldigt gott på kvällen.

I går var det vårbal för studenter på högskolan. Jag och resten av Eliten med fans fanns på plats och deltog i festligheterna. En bra beskrivning av kvällen finns beskriven på hemsidan så det är bara att spana in den HÄR!
Några bilder från kvällen kommer inom kort!


RSS 2.0