FÖRSTA SNÖN!

Shit vilket oväder det är ute nu! Det blåser hur mycket som helst och SNÖAR!
Hoppas verkligen inte att snön stannar länge, för det vill jag inte ha än!

Och nu för att skryta lite:
Fick tillbaka min ortopeditenta idag, och vad stog det på den? Jo att jag hade fått 64 poäng av 64 möjliga!! Hur ofta händer det att man får alla rätt på en tenta? Hoppas bara att resten går lika bra som de gjort på de senaste tentorna :D

:D

Skriver ett litet inlägg såhär mitt i pluggandet.. är nämligen överlycklig att ja klarat den muntliga tentan i anatomin och fysiologin. Och som om inte det var nog, ett A i betyg! Känns hur bra som helst!
Dags att återgå till pluggandet igen för än är det inte riktigt över...


GODA BUSSAR!

Såg en väldigt konstig sak idag när jag stog och väntade på bussen hem efter skolan. Jag stog några meter utanför ingången till juneporten/resecentrum, när det plötsligt hoppar ut en flåsande tjej (från entrén). Med flåsande menar jag ungefär som en hund gör efter att den har varit ansträngt, med tungan utanför!!

Inte nog med det så hon springer fram till en buss och lutar sig mot den, som att den skulle svalka henne. Vet inte vad det är riktigt på bussarna, men det ser ut som om det skulle vara ett fläcksystem där värmen kommer ut. Som grillen på bilar fast sitter på sidan på bussen, om ni hänger med?

Hur som helst nu kommer det riktigt skumma. Hon börjar slicka och pussa på bussen!!
Hmm ja vad ska man säga?! Usch? Jag blev lite paff iaf...

PÅ TIDEN

Orkar skriva ett litet inlägg av mina sista krafter (har varit och tränat + att jag fick jaga bussen i flera hundra meter innan den stannade. Och nej jag var inte ensam och såg dum ut när jag sprang efter bussen. De fanns en tjej till :P)

Äntligen har jag kunnat lämna in min dator på service. Har ju kunnat göra det hela tiden egentligen men behövde ju såklart en lånedator under tiden, för det är väl knappt någon som klarar sig utan dator nu för tiden?
Nu är det bara att sitta och vänta på att ett litet sms ska dimpa ner i min inkorg på mobilen så man kan få komma och hämta hem datorn igen...

Har fortfarande inget annat roligt att skriva om. Är bara plugg som gäller.
Dock kan jag kryssa för en tenta och dugga, så snart kan man börja se ett slut på detta eviga pluggande.

För de som pluggar på högskolan i jönköping kan jag ju berätta att dalvikseliten är med på vimmelbilderna i kårsordet, för den som vill spana in oss. Synd bara att jag ser så dragen ut (vilket jag inte va), för det hade varit en ganska bra bild annars.

PLUGG, PLUGG, PLUGG

... Det är det enda man gör just nu! och i morgon börjar, antagligen den jobbigaste, månaden under hela utbildnigen. Detta är att vänta under denna härliga månad:


16 okt. Sjukdomslära - Deltenta 1, ortopedi och smärta
20 okt. Anatomi och fysiologi - Dugga 3
28 okt. Anatomi och Fysiologi - muntlig tentamen
3 nov.  Sjukdomslära - Deltenta 2, neurologi, Inv. medicin och diabetes 
14 nov. Sjukdomslära - Deltenta 3


Behöver jag säga att jag inte tycker det är speciellt roligt att läsa två kurser samtidigt, och för att göra det hela lite värre, så är de de två tyngsta och största kurserna i utbildningen?!

Nu sitter man och hoppas på att man ska hinna få in allt i tid...  

LÅNG DAG

Det har varit en lång dag idag. Gick till skolan vid 9 och var inte hemma förrän kl 19 (frivilligt!!). Så länge har jag nog aldrig varit i skolan förut. Fast det är väl så det blir när man har mycket i skolan.

De flesta har ju tentaveckor, men sån lyx har inte vi det just nu! Den närmaste MÅNADEN kommer bli en tentamånad. 4 tentor ska det bli. Gissa om man bara vill spy på allt som har med skolan att göra...

Sen när jag kom hem så var det egentligen tänkt att jag skulle tvättat, men då va det någon som snott min tvättid. Tur att man har ett hembiträde som kan tvätta åt min i morgon istället :P, för då ska man ju upp ännu tidigare och gå till skolan igen, suck...


RSS 2.0