MALLORCA

Från lördagen den 6:e juni till lördagen den 13:e juni var jag och Stefan på Cala Millor, Mallorca (västra sidan av ön). Vädret var jättebra och vi hade det hur bra som helst. De flesta dagarna spenderades på stranden med tappra försök att bli lite bruna. Stefan lyckades lite bättre än mig. En av dagarna hyrde vi en bil och åkte till största staden Palma. Efter att gått runt där lite och hittat en klänning till mig åkte vi vidare till Valldemossa, en liten by uppe i bergen (östra sidan av ön).

Valldemossa

Från Valldemossa åkte vi sedan till La Calobra för att kolla in en vik som var med på många av vykorten. Vägarna från Valldemossa till La Calobra var väldigt krokiga. Lite för krokiga, men hem kom vi hela och utan några skador på bilen. Ska ta mig en närmare titt på fler bilder från resan, och kanske lägga upp fler här om det finns några bra ;).


La calobra

INGEN ÅTERVÄNDO

Anmälan till Göteborgsvarvet 2010 är gjord!

...undrar vad jag gett mig in på egentligen...


SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR...

Sommarlovet har äntligen dragit igång, eller man får väl säga att det inte kommer bli någon skola på några månader! Sista skoldagen var i fredags och sedan dess har jag bara varit ute i solen och stekt och hittat hem till mamma och pappa. Jag har nu gått från att vara likblek till ljusrödbrun ;). Att det ska ta sån tid att bli brun, och att man inte kan ha rätt gener. Men men huden är nu iaf lite förberedd inför en utlandssemester.

På lördag åker jag och Stefan till Mallorca för en veckas semester. Det ska bli riktigt kul. När jag tänker efter så är detta min första resa utomlands då jag bara har semester, så jag längtar verkligen.

Idag ska jag börja lite smått på sommarjobbet. Kommer även jobba i morgon och på torsdag. Tur att vädret inte är lika bra idag!

RSS 2.0