KORS I TAKET

nu har jag tagit mig i kragen och tänker skriva ett inlägg..
tycker inte att jag har något speciellt spännande att skriva om så därför har det blivit (och kommer väl bli) ganska glest mellan inläggen.

Hur som helst, i skolan har vi börjat en ny termin och en ny kurs. Halva utbildningen (1,5 år) har gått och äntligen får man börja lära sig något vettigt! Nu kanske man blir nått av utbildningen trots allt :) Kursen vi läser nu är riktigt lång, och jag kommer inte ihåg vad den heter namnet är ju nästan lika långt som kurslängden, men det kommer väl bli en hel del praktiskt och ganska mycket praktik. Vilket är roligt.

Träningen har äntligen kommit igång på allvar efter all julledighet. Tog mig bara en månad! Trodde jag skulle dö första träningspasset, men nu börjar flåset återhämta sig. Bevis på att det går framåt iaf. Beach 2009 närmar sig.. ;)

Nu blev det iaf ett litet kort inlägg, men är ju iaf ett inlägg...

GAMMAL? :P

Min älskling fyller år idag! 25 år dessutom.

G R A T T I SHur va de nu? Gammal som gatan? :P

SAMMANFATTNING

Tänkte dra en liten sammanfattning om ni undrat vart jag har hållit hus de senaste veckorna:)

Så fort vi gått på "jullov" (= inga föreläsningar men meningen att man skulle plugga i mellandagarna) åkte vi (8 pers.) till Göteborg för att gå på jul på Liseberg och ha det allmänt bra, vilket vi också hade. En välbehövlig resa efter en hård hösttermin i skolan.

Julen spenderades hemma hos mamma och pappa med massa julmat, julklappar och Kalle Anka såklart. På juldag kom Stefan och fick följa med ut på den obligatoriska juldagsutgången på stadt. För att sedan fortsätta sammanfatta väldigt kort då blev det en resa till Nässjö, tillbaka till Axvall och sedann till Nässjö igen där vi firade nyår.

Efter allt åkande fram och tillbaka hamnade vi slutligen i Jönköping. Skönt att få komma hem igen efter allt.

Som vanligt är man ledig alldeles för lite, och det var knappt att man orkade upp i morses när skolan började igen. Inte är det en mjukstart heller. Ett arbete på alldeles för många sidor ska skrivas, och ja vad det är man ska skriva om vet ja knappt. Paniken kommer redan krypande...


ÄNTLIGEN ETT LITET INLÄGG

Dags att börja skriva lite i bloggen efter en skönt "jullov". Lovar att jag ska återkomma med ett riktigt inlägg i morgon :)

RSS 2.0