säkring hit och säkring dit

Usch och fy! Tror detta har varit den jobbigaste dagen jag någonsin jobbat... om inte den tråkigaste iaf.
Detta på grund av att det idag var inventering av den "lilla" statoilbutiken! Fick stå och räkna säkringar (till bilar) och lampor (också till bilar) tills ögonen gick i kors, och efter detta var det bara att ge sig på lösgodiset! Tur att det inte inventeras varje dag!


RixFM nr 2

Så var det alltså dags att besöka rixfm festivalen för andra gången i år. Denna gången bar det av till Lidköping med Malin och Sofie. Artisterna var helt okej, men det var mycket mer drag i Jönköping (och bättre artister).

Vi hade också tur att det inte rregnade på oss för på hela vägen till Lidköping så ösregnade det, men när vi klev ur bilen så slutade. Perfekt tyckte ju vi!!  


Anders Johansson

Sedan bar det hem till sofie för att pimpla te och kolla på Roswell avsnitt. Kommer ihåg när man var lite mindre när man alltid hängde framför tv:n när de va på :) Gamla goda tider!

skoskavJag vet jag blev varnad men 

 NYA SKOR = SKOSKAV


knasig clown

När man är ute och shoppar kan man stöta på konstigt folk. Väldigt konstigt folk! Som denna lilla kille, som ja va tvungen att ta kort på. Han sprang omkring inne på hm och drev med massa folk, förföljde, tittade i deras påsar och var allmänt störande! Han var inte speciellt rolig om det nu va de han var ute efter att vara.


konstig clown!

Bra till slut

Igår var det alltså planerat för utgång för mig och Sofie! Detta ändrades ganska snabbt. Efter första drinken så kom vi på att vi inte kollat bussar. Visade sig att det inte gick några heller eftersom midsommardagen körs som en söndag! Shit tänkte vi, vad ska vi göra nu? Vi hade ju redan börjat dricka så köra bil var inget alternativ.

Hur som helst så fixade vi till det ganska bra till slut och kvällen slutade bra ändå. En hel del kortspel blev det, och nu vet jag att jag suger på neger och president! : )


Haha vi är lika snygga som alltid :P

Helt ensam!

Kom hem ganska sent igår efter att ha varit i Jönköping hela kvällen!
Istället för jordgubbar (de va slut) med glass blev det ostkaka med glass, grädde, sylt och så några vindruvor (men inte till ostkakan). Ganska lätt att räkna ut att efter detta så va jag proppmätt : ) men det är ju bara midsommar en gång om året.

Idag har jag även öppnat statoil helt själv. Det var lite läskigt i början, men det var helt klart rätt dag att börja på. Inte så svårt att räkna ut att det var nästintill helt tomt på folk. Sofie kom förbi en sväng och var tvungen att berätta lite saker... Säger bara en sak, ska man säga nått så ska man veta vad man säger!!

Eftersom det inte blev något festande igår så ska detta tas igen ikväll. Så ikväll ska malin och sofie göra, någon stad, osäker ; P

Midsommar!


Hoppas alla får en trevlig midsommar!


 

Förra årets midsommar firades med twister och jordgubbar med glass!
+ massa regn så klart!

Heja Sverige!

Varit på O'Learys ikväll och hejat på Sverige, men inte hjälpte de!!! :'(


Trots att ja offrade mig och hade snygghatten på mig så vann inte Sverige!

Brolle


En bra låt såhär på kvällen : )Brolle - Det är hon

Åska

Nu sitter jag och väntar på att åskan ska komma hit. Har inget bättre för mig och det är ju så mysigt när det åskar : )
Synd bara att det inte är så mörkt ute än för då hade man kunnat se blixtarna mycket bättre.


Uppdatering

Det blir inte så mycket uppdaterat på den här bloggen verkar det som : )
men nu kommer det en liten...

Flänger och far fram och tillbaka till Jönköping just nu känns det som.
Har kommit hem till mamma och pappa idag igen efter några dagar i Jönköping. Nu ska jag vara hemma här några dagar för att jobba och sen tillbaka till Jönköping,  puh! Men det är helt klart värt att åka fram och tillbaka så mycket : )
I morgon är det alltså dags för lite jobb. Nu är det bara 2 utbildningsdagar kvar sen ska allt sitta och man ska börja sköta en hel "butik" själv. Undra hur detta ska gå! Får hoppas på det bästa och det är ju tur att det finns telefon så man kan ringa till de andra som jobbar om det verkligen kör ihop sig.

Kom och tänka på en till sak. Har fått kommentare i form av frågor. Vill man ha svar på dessa så är det en fördel om man inte är anonym! Det är lite svårt att veta vem man ska svara då...


 


första dagen på jobbet

Igår va alltså första dagen på jobbet. Det gick riktigt bra för att vara första dagen. Nu är det bara att hoppas på att de mesta sitter kvar tills i morgon då det är dags att jobba igen. Lite svårt att komma ihåg alla konstiga koder som man måste trycka in innan en vara men de ska nog fastna så småningom de med.

Nu ska mamma firas eftersom hon fyller år idag : )

Hemåt

Lägenheten är städad, väskan packad och det är dags att åka hem till mamma och pappa.
Idag tar "sommarlovet" slut och ja ska börja jobba. Tur för mig att det börjar bli dåligt väder : D

Statoil nästa!


Lite uppdatering

I torsdags var det alltså dags att ge sig iväg till Göteborg. Trots att det var bartömning på kåren kvällen innan var det inte så svårt att ta sig upp, men skulle helst av allt velat ligga kvar i sängen och hoppas på att allt skulle sluta snurra.

Bussresan började med lite problem. Bussen var överbokad så vissa fick lyxen att åka taxi till Borås, medans andra fick sitta på bussen och hoppas på att frukosten skulle vara kvar.

Väl framme i Göteborg skulle jag iväg och ta en spruta mot TBE. Helt utan problem hittade vi dit.
Sen började problemen igen. Envis som jag är så ville jag inte ha en karta över Göteborg, då vi skulle hitta till vandrarhemmet (man vill ju inte se ut som en turist). Detta blev ju inte alls bra! En liten promenad på ca 2 timmar blev det tills vi äntligen hittade fram till vandrarhemmet (kan tilläggas att det tog 20 minuter tillbaka in till stan dagen efter :P).

Det tänkta besöket till Liseberg blev inte av då klockan hade blivit för mycket. Istället gick vi och köpte glass och Jordgubbar och satte oss på en kulle med utsikt över Göteborg.


Jordgubbar och glass


Dagen efter var det dags för min premier tur med x2000 till Skövde. Skönt att slippa den sista halvtimmen!
Sen var det hem till mamma och pappa som gällde!

trötter

Man blir helt slut av att ligga i solen hela dagarna, men nu är det slut på det. Iaf för en dag.
I morgon är det ju nämligen dags för redovisningen och sista skoldagen för den här terminen. Ska bli så skönt att få lite sommarlov (som om vi inte haft det redan sen i februari eller nått).

I morgon händer det väldigt mycket.
Börjar med redovisningen i skolan kl 9-12,
Sen ska de flesta i klassen iväg och äta ute, och ha lite trevlig innan vi går på sommarlovet.
Sen ska man hinna fixa iordning sig lite, packa lite väska (ska till göteborg på torsdag morgon), och sen iväg på förförfest eller om det blir grillning de får vi se.
Efter förförfesten, eller grillning, ska vi iväg på förfest till Sandra som fyller 20år. Hon kommer få sig en hel del överraskningar vill ja lova. Vi har kokat ihop ett antal hyss : P
Efter denna fest blir det kåren där det är bartömning.

Blir väl till att krypa hem efter denna dag låter det som ; P
Puh!
Förresten fick ett sånt där blad ifrån Dalvikskyrkan idag o ja tycker alltid att deras små vitsar är lika roliga. Min humor de : ) Nästan så man funderar på om de alltid är så roliga. Då skulle de kanske va roligt att gå dit någon gång.
Hur som helst här är den:

- Vad gör kyrkan för en bättre miljö?
- Vi har infört "Grön vigsel" för den som vill bli
miljögift.

haha :)


Klar med allt skolarbete!

Äntligen var man klar med alla uppgifter från skolan för den här terminen! Har iofs varit klart sedan i morses när plugget började kl 8. Det enda som är kvar i skolan är att redovisa den ena uppgiften, men det är ju inte allt för blodigt : P

Sedan har resten av dagen tillbringats nere på Vätterstranden med mycket sol och bad.
Tro inte att vi bara ligger och slöar för på stranden får man verkligen se upp..
Vattenpistoler införskaffades för ett tag sen och de har nu visat sig vara väldigt bra när man vill ha bort änder som kommer för nära. Då är det bara att skjuta lite på dem :)
Sen får man se upp för alla bollar som kommer flygande från höger och vänster. Fick idag en boll i magen av några som spelade en bit bort. Killen som sparkade eller slog bollen fick dåligt samvete och sen spelade det inget mer..

Ann-Sofie hade nog ändå mest otur när hon fick fågelskit på foten...


Jessica räddar Ann-Sofie genom att försöka få bort fågelskiten med vattenpistolen :)

Som sagt de gäller att se upp när man ligger och gottar sig i solen :P

Årets första dopp!

Idag kom jag äntligen i vattnet och badade för första gången i år.
Är egentligen ingen badkruka men får skylla på att Vättern är väldigt kall!
Det är den ju iaf känd för att vara : )


Brolle

Rix FM festivalen igår var helt ok, men vissa artister var ju helt klart bättre än andra!
Brolle och Linda Bengtzing var klart bäst! 

Innan vi gick hem fick jag köpa nybakta munkar för första gången i mitt liv  : )
Va ju inte så märkvärdigt de där, men nu vet ja ju iaf hur dom smakar.


Brolle tittar på stjärnorna...


RSS 2.0