Middag med rektorn

Dagen som började utan planer slutade med att vi blev inbjudna till middag med högsta rektorn på skolan. Det har även kommit många lärare från skolan idag (Hälso i Jönköping), så det var nog det som skulle firas. Vi hamnade iaf på ett riktigt fint ställe vid stranden där de serverade seafood. Det som serverades idag var musslor, snäckor, bläckfiskar, pommes, fisksoppa och frukt. Fisksoppan var riktigt god, även fast allt fanns kvar på fisken(inga rensade fiskar här inte!) ;). Vi har lyckats få tag på biljetter till fyrverkeri VM den 27:e idag också. Vi lyckades få tag på de sista biljetterna som fanns kvar :).



Alla svenska studenter, och några av lärarna som kom hit idag.



Utsikten







Kvällen avslutades med en fruktdrink på vart favoritställe.

Imorgon är et mycket som händer. Tidig uppstigning för att prova på aerobic som börjar vid 6. Därefter ska vi besöka en skola för observation. Vid 11 ska vi åka och beställa vår vietnamesiska dräkt (välja färger och ta mått, någon som har förslag på vad jag ska ha för färg?) Vid två ska vi troligen följa med lärarna upp i bergen. Puh, det är mycket som händer.


Kommentarer
Postat av: Inga-Britt Persson

Tack för allt du delar med dig, studeras med största intresse!! Tur att ni har hittat ngt som smakar gott också, men dina matbilder är verkligen spännande. Kram I-B.

2010-03-17 @ 19:23:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0