24 mars 2010

Sådär, då har vi observerat och delat ut enkäter på 12 skolor. Vår datainsamling till vår C-uppsats är klar och nu är det dags att börja sammanställa. Det har varit väldigt roligt att få komma ut och observera skolorna, och alla vi mött har varit trevliga. Jag vet inte hur många koppar te och glas vatten jag har fått i mig under de dagar vi har observerat, men det hör väl till att man ska bjuda på något när man får besök. Vi har blivit fotograferade med rektorer och barn, så att de kan använda bilderna på sina hemsidor (ska försöka få tag i adresserna). På vår sista skola idag kände vi oss verkligen som kändisar. Barnen förföljde oss som svansar, och då var det inte fem eller tio barn utan hela skolan! Efter att vi var klara med sista skolan tog Van och Cam med oss ut på ett risfält, så att vi skulle få se ett på nära håll. 

 

Man vet aldrig vad man kan möta i en toalett när man observerar.Cam och Van på mopparnaJag, Cam och Van. Cam har varit med oss på alla observationer. Van har varit med i går och idag, men ni känner kanske igen henne från tidigare kort då hon har tagit med oss ut på mat.Posar snyggt vid risfältet (som knappt syns) med Cam


Kommentarer
Postat av: Stefan

Ni är så duktiga med er datainsamling! Hoppas ni kan hitta några fina resultat nu också!! :) Har var inne på kaboozan och kollat alla bilderna, Gillade särskilt den med dig och barnen i nån korridor...den måste ut här! Sen är du ju toksnygg på bilderna i detta inlägget :) Saknar dig!

2010-03-24 @ 23:25:07
URL: http://stephot.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0