Nha Trang

Efter 12 timmar på buss kom vi äntligen fram till Nha Trang i fredags kväll. Bussresan gick bra, med vissa undantag. På bussen visades filmer dubbade till vietnamesiska på högsta volym, men som om inte detta var nog spelades det vietnamesisk musik på högsta volym från en mobiltelefon. Trots våra tappra försök med öronproppar och mp3-musik kunde vi inte stänga ute dessa oväsen. Trodde aldrig att huvudvärken skulle försvinna!

Hotellet vi checkade in på sent på kvällen låg på strandvägen, och vårt rum hade balkong och utsikt över havet. Dock fattades en viktig detalj, INTERNET! Internet saknades i receptionen och på rummen var det trasigt. Gårdagen spenderade vi därför med att gå runt i staden och leta andra hotell där de hade fungerande internet. I morses tog vi våra grejer och flyttade ca 500 meter längre upp in på en tvärgata. Vi ser inte havet längre, men 200 meter till havet kan vi stå ut med, vi har ju iaf internet :) 

Vi åt även väldigt god mat igår, med god efterrätt. Här finns mycket mer att välja på i matväg, och här kan vi nog lyckas beställa en "riktig" kycklingfilé. Dock är det mesta mycket dyrare. Idag har vi varit på stranden och solat, och jag har gjort några försök till att bada. Det är väldigt höga vågor vid stranden, och det är svårt att komma i utan att kastas omkull. De flesta går över huvudet på mig, så kärringdopp är bara att glömma. Vågade mig i igår på kvällen när det inte gick riktigt lika höga vågor, men kastades omkull och hamnade under ytan några gånger, vilket är lite läskigt :)Utsikt från förra hotellet...
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0