SITTNING

Igår åkte jag, Emma, Henke och Peter ner till kåren för att gå på erotiksittningen med djungeltema. Emma hade varit duktig och sytt en klänningen i tigermönstrat tyg, medans jag hade varit hemma hos föräldrarna och rivit i mammas garderob efter något användbart. Detta resulterade i en leopardmönstrad klänning. Bra tänkte vi, nu har vi bra kläder. Det visade sig att nästan alla andra hade tänkt samma tanke som vi. En modig person hade klätt ut sig till banan. Det var en helt okej sittning, men vi blev lite besvikna på att vi inte fick våra märken. De va tydligen inte klara så kommer senare någon annan gång. Hoppas att vi får ett då.

Efter sittningen mellanlandade vi hemma hos Stefans gamla granne, för att sedan återigen gå mot kåren och dansa loss. Tänkte ta ut lite pengar på vägen, men det visade sig vara en väldigt dålig idé. Bankomaten var tydligen väldit hunrig på ett bankomatkort och roffade åt sig mitt snabbare än kvickt, och nej jag tryckte inte fel kod. Hann inte ens påbörja kodtryckningen innan kortet åts upp. Hur jag ska klara helgens bravader utan att komma åt pengar återstår att se. 

Bortsett från att kortet försvann så var tiden efter sittningen mycket roligare. Utan att utveckla det hela så kan jag, och säkert en hel del andra som var där konstatera att det finns en hel del konsitgt och desperat folk...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0