SMEK OCH LEK...

... ja det är namnet på det spel som eliten gav mig i födelsedags present. Förstår inte var de får all sin fantasi ifrån. Detta spel har de alltså kommit på nästan helt själva, med lite inspiration från andra spel. Sen har de också varit väldigt duktiga och sytt en spelplan (som liknar en twister plan), gjort spelkort (med en hel del udda instruktioner), en "loppa" och trendig väska att förvara spelet i ;)Spelet är endast för två personer och åldersgränsen för spelet är 16 för tjejer och 15 för killar.
Eftersom jag inte fått spelreglerna än så kan jag inte riktigt förklara spelet, men i det stora hela går det ut på att man följer instruktionerna som står på kortet. Klarar man inte av detta förlorar man. Då får förloraren välja en "ruta" i loppan som sedan ska utföras.


Loppan

Får väl se om man någosin kommer våga spela detta spel, men kul va de att få det :P

TACK ELITEN!

Kommentarer
Postat av: Eliten, bättre sent än aldrig;)

SPELREGLER!!!Deltagare: 1 kvinna och 1 man

Åldersgräns: BARNFÖRBJUDET!!! kvinna 16 år och man 15 årSpelet börjar med att spelplanen plockas fram ur påsen och läggs på sängen. De gröna korten ges till mannen och de röda till kvinnan. Korten läggs i två högar upp och ner. Nu är det dags att dra av kläderna. Den som först står spritt språngande naken får börja! Dra översta kortet från högen och följ instruktionerna. Den person som inte kan utföra instruktionen på kortet eller som faller is the LOOOOSER!!! Den andre is the WINNER!! The WINNER får nu spela på orgasmfixaren. Säg en siffra och vik fram och tillbaka. Välj sedan en ruta, vik upp för bakom döljer sig en vinst som tar dig till paradiset!!!

2008-10-30 @ 17:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0