7 mars 2010

Dagen började med en ordetlig sovmorgon. Detta behövdes efter att vi gått upp tidigt och lagt oss sent hela veckan. Därefter gick vi ner till stranden för att bygga på vår bränna. Denna gången blev vi inte röda, men heller inte så mycket brunare.

Väl hemma igen på hotellet tog vi oss en snabb dusch innan vi skulle möta Van och Ngan för en kväll ute. För första gången här i Vietnam har jag nu åkt med på en moped/vespa. Kändes lite läskigt att istället för att titta på trafikkaoset befinna sig mitt i det, men det gick bra. De tog med oss till en restaurang för att visa oss vad de äter för mat. Därefter till ett annat ställe där de serverades fruktdrink. Efter att vi fått mat i magen ville de visa oss runt i DaNang på sina mopeder.Van mötte oss på hotellet och hade med två 500 VND sedlar som hon ville ge mig och Emma som en present. Hon signerade dom och skrev en liten hälsning.Restaurangen. Van, Ngan och Emma. Spana in de små stolarna och de små borden.

De tog med oss till den stora bron i DaNang. Hit brukar de tydligen åka med kompisar och pojkvänner/flickvänner.

Utsikt över staden. Svårt att få skarpa kort utan stativ.Fiskebåtar. De som bor och äger dessa båtar är tydligen väldigt fattiga.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0